Evenimentul Zilei > Justitie > Frații Haiduc și Pătrăgică, care au bătut trei polițiști, trimiși în judecată în timp RECORD
Frații Haiduc și Pătrăgică, care au bătut trei polițiști, trimiși în judecată în timp RECORD

Frații Haiduc și Pătrăgică, care au bătut trei polițiști, trimiși în judecată în timp RECORD

Frații rromi care au agresat trei agenți de poliție au fost trimiși în judecată la mai puțin de o lună de la comiterea faptei. Ei sunt în continuare arestați preventiv.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Haiduc și Pătrăgică Lingurar, sub aspectul săvârşirii a câte trei infracţiuni de ultraj.

În rechizitoriul întocmit în cauză a fost reţinut că ”în data de 3 iulie 2016, în jurul orei 20:30, în timp ce se aflau în cartierul de locuinţe sociale amplasat în partea de nord-vest a localităţii Recaş, inculpaţii Lingurar Haiduc şi Lingurar Patragică ar fi ameninţat persoanele vătămate, trei agenţi de poliţie, doi dintre ei din cadrul Poliţiei oraşului Recaş şi unul din cadrul Poliţiei locale Recaş, toţi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în legătură cu aplanarea unui scandal şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale. Ameninţările ar fi fost exprimate şi prin manevrarea în mod repetat şi intimidant a unui par din lemn, a unei lopeţi, respectiv a unei coase. În aceleaşi împrejurări, inculpatul Lingurar Patragică ar fi exercitat acte de violenţă asupra uneia dintre persoanele vătămate prin aplicarea unei lovituri cu un par din lemn în zona pumnului mâinii drepte, cauzând acesteia leziuni traumatice ce necesită un număr de 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite procurorul Gordana Bogosov, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

     

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: