Evenimentul Zilei > Actualitate > „Frații Dinamită” au „aruncat în aer” o stradă din Vaslui
„Frații Dinamită” au „aruncat în aer” o stradă din Vaslui

„Frații Dinamită” au „aruncat în aer” o stradă din Vaslui

Zona din preajma gării din municipiul Vaslui a fost, zilele trecute, scena unor conflicte de o violență extremă

Mai mulți tineri care locuiesc la blocurile de pe strada Feroviari, din municipiul Vaslui, au fost pur și simplu striviți cu răngile de câtiva bătăuși din comuna Rebricea, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Două dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, una cu fractură craniană, cealaltă cu fractură deschisă de tibie.

Agresorii, Gabriel Marian Cîrlescu si Petru Sergiu Cîrlescu – cunoscuți drept „Frații Dinamită”, sunt cunoscuti oamenilor legii după ce în urmă cu doi ani au comis o faptă asemănătoare într-un club din Vaslui. Atunci au băgat în spital un bărbat din Huși, după ce l-au lovit în cap cu curele metalice.

În conflict a fost implicat și paznicul localului, care a fost de asemenea bătut de frații Cîrlescu. Acestia nu s-au mulțumit doar cu bătaia. După sosirea polițiștilor, „Frații Dinamită” și-au continuat numărul, dându-se mari cu banii pe care îi au, tatăl lor fiind morarul localitătii Drăxeni. „Ce vreti, sărăciilor ? Ati venit să faceți ordine? Vă dau 2000 de lire și vă cumpăr pe toți. Nu aveți ce să-mi faceți!”, le-ar fi zis Sergiu Cîrlescu polițiștilor ajunsi la club. Dacă atunci au stat închiși doar 24 de ore, după bătaia de zilele trecute, fratii Cîrlescu au primit mandat de arestare de 30 de zile din partea judecătorilor vasluieni.