Evenimentul Zilei > International > Politician francez: Țara noastră este colonizată religios de către migranți. Imediat a fost ACUZAT de RASISM
Politician francez: Țara noastră este colonizată religios de către migranți. Imediat a fost ACUZAT de RASISM

Politician francez: Țara noastră este colonizată religios de către migranți. Imediat a fost ACUZAT de RASISM

În cadrul celei mai vizionate emisiuni TV din Franța, Nicolas Dupont-Aignan, o figură politică importantă a declarat: Franța este colonizată religios de către migranți.

Comentariul său a devenit viral după declaraţia sa. Imediat, membrii extremiști pro-imigrație din presă l-au acuzat de rasism.  Nicolas Dupont-Aignan, care ar fi fost prim-ministrul în guvernul Marine le Pen dacă ar fi câştigat alegerile, a exprimat o opinie populistă împotriva unui grup plin de "actori" liberali și jurnaliști pro-migraţie.

Franța a fost "colonizată" de către migranți, precum și de SUA, China, Germania și Uniunea Europeană, a avertizat un politician eurosceptic francez, declarând că nu dorește ca această țară să "dispară".  "Cred că țara noastră este colonizată  economic de către americani și chinezi, politic de Bruxelles, Uniunea Europeană și Germania", a mai spus Nicolas Dupont-Aignan în timpul unui interviu TV, notează rt.com

Chiar dacă Coranul este clar despre totalitarism, despre dominarea mondială și de exterminare sau înrobire a tuturor celor care se împotrivesc islamului şi se simte deja în Franţa acest fenomen, totuşi, membrii pro-imigraţie au explodat în furie de îndată ce a făcut publice  observațiile sale.

El a continuat să facă declarații  controversate cu privire la migranți, spunând că colonizează "religios" țara.  Remarca vine într-un moment în care Franța se află în "război" cu Italia în privința modului de a trata migranții care vin în Europa. Sâmbătă, vicepremierul italian, Luigi Di Maio, a avertizat că "arogantul" Macron riscă să devină "inamicul" principal al Italiei pe tema migrației, menționând că Franța împinge migranții înapoi la granița franco-italiană lângă Ventimiglia.