Evenimentul Zilei > EVZ Special > Fotografii senzaționale cu adolescenta LAURA CODRUȚA KOVESI în pantaloni scurți! Nu avea nici 20 de ani
Fotografii senzaționale cu adolescenta LAURA CODRUȚA KOVESI în pantaloni scurți! Nu avea nici 20 de ani

Fotografii senzaționale cu adolescenta LAURA CODRUȚA KOVESI în pantaloni scurți! Nu avea nici 20 de ani

Laura Codruța Kovesi n-a fost toată viața o femeie sobră, îmbrăcată veșnic în costum negru și cămașă albă. În adolescență, fosta șefă a DNA practica baschetul, sport pe care-l îndrăgește și astăzi

Iubită sau hulită de români pentru activitatea din fruntea Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, retrasă recent din lumina reflectoarelor, a fost o puștoaică cu preocupări sportive. Dovadă fac aceste două fotografii publicate de colegii de la WOWbiz.ro, în care „femeia în negru” de astăzi poza în adolescenta de ieri. Mai precis din urmă cu mai bine de douăzeci de ani, de pe vremea când Laura Codruța Kovesi era legitimată la clubul CSS Mediaș, unde practica baschetul.

În cele două instantanee foto, Kovesi este surprinsă în echipament sportiv, adică în pantaloni scurți, un tricou alb, inscripționat cu numărul 12 și o pereche de jambiere. În cea de-a doua fotografie, Kovesi poartă tricoul cu numărul 9 și o pereche de pantaloni scurți roșii.

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.