De data aceasta, Becali a renunțat la cămașa desfăcută care l-a făcut faimos și a rămas la bustul gol. Așa cum puteți observa, el a slăbit foarte mult, ajungând aproape de nerecunoscut. 

Pantalonii, la care nu a renunțat nici în ruptul capului i-a asortat de această dată cu o curea bej, o pereche de şlapi albi şi, desigur, nelipsitul lănţişor cu cruce, de care Becali nu se desparte niciodată, mai ales că el este recunoscut ca fiind o persoană extrem de credincioasă, scrie Cancan.ro. 

Arestarea…

În data de 2 aprilie 2009 a fost ridicat cu mandat de arestare de la domiciliul său din cartierul Pipera din București sub învinuirea de lipsire ilegală de libertate și a fost prezentat Judecătoriei sectorului 1 al Capitalei. Instanța a hotărât arestarea preventivă lui Becali împreună cu alți patru complici făptuitori pentru 29 de zile.

Aceștia au făcut recurs sentinței judecătorești, Tribunalul București respingându-le recursul și menținând decizia primei instanțe, respectiv motivarea Judecătoriei Sectorului 1: „[…] organele judiciare sunt singurele abilitate să efectueze cercetări pentru aflarea adevărului, iar neacceptarea acestui principiu ar însemna pentru toți cetățenii că au posibilitatea de a-și face singuri dreptate, prin sancționarea unei fapte ilicite prin comiterea unei alte fapte ilicite”. La judecarea recursului, Becali a cerut recuzarea completului de judecată, fără succes.

La 11 februarie 2013 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul lipsirii ilegale de libertate din 2009.

Sursa foto Cancan.ro