Evenimentul ZileiActualitateFoto. Sorina Pintea a predat conducerea Ministerului Sănătății doctorului Victor Costache

Foto. Sorina Pintea a predat conducerea Ministerului Sănătății doctorului Victor Costache

Foto. Sorina Pintea a predat conducerea Ministerului Sănătății doctorului Victor Costache
S-au simțit emoții uriașe astăzi, pe holurile Ministerului Sănătății. Sorina Pintea, ministrul cu cel mai lung mandat de până acum, a predat ștafeta noului ministru, medicul Victor Costache.

Sorina Pintea a simțit emoția încheierii unei etape, pe când Victor Costache, emoția unui nou început. Pintea a fost însoțită de soțul ei.

Sursă foto: Carla Tănase, Digi24

 

Sorina Pintea s-a bucurat și de multă apreciere, nu doar de critici, din partea pacienților care au primit, pe durata mandatului său multă susținere și ajutor. Drept urmare, cei din Ministerul Sănătății spun că Victor Costache va avea probabil cea mai grea misiune din Guvern, deoarece Sănătatea a fost mereu o miză, iar proiectele începute de Pintea sunt numeroase.

Ajuns la Minister încă de la primele ore ale zilei de marți, medicul din Sibiu a pășit în fiecare încăpere a instituției pe care de ieri o conduce ca să îi cunoască pe angajați.

Sorina Pintea, jumătate în opoziție

Un fapt pe care nu mulți îl cunosc este că Sorina Pintea este căsătorită cu un fost militar, care acum ocupă o funcție importantă în organizația PNL din Baia Mare. Acesta a însoțit-o, astăzi, „la predarea Ministerului Sănătății”.

Citește și…Campania „Medicul de gardă”. Conf. dr. Victor Costache de la Sibiu, o nouă intervenție chirurgicală în premieră mondială

Atitudinea Sorinei Pintea a lăsat să se înțeleagă faptul că ar fi vrut să mai stea în această funcție, dar, în același timp l-a întâmpinat călduros pe Victor Costache.


Accesează: