Fostul jucător Kelvin Maynard (32 de ani), unul dintre starurile lui Burton Albion, a fost împuşcat mortal în Amsterdam. Maynard evolua acum pentru formația batavă Alphense Boys, din ligile inferioare.

Kelvin Maynard a fost asasinat pe stradă, în zona Langbroekdreef, din centrul Amsterdamului, notează De Telegraaf, citat de digisport.ro. Urmărit de doi motocicliști care au deschis focul asupra mașinii sale, Maynard a încercat să scape de atacatori refugiindu-se într-o clădire. Din păcate, a scăpat controlul volanului, maşina izbindu-se frontal de fațada clădirii. Decesul a survenit pe loc. „Putem confirma că victima atacului tragic care a avut loc în Langbroekdreef este bărbatul în vârstă de 32 de ani pe nume Kelvin Maynard. O anchetă a fost deschisă în privinţa crimei”, a anunțat Poliția din Amsterdam.

În cel mai bun moment al carierei sale, Kelvin Maynard impresiona în Anglia, la Burton Albion, fiind om de bază în echipa care a promovat din liga a treia în Championship. De-a lungul carierei, a mai bifat cluburile Volendam, Olhanense, Kecskeméti LC, Emmen, Antwerp, Spakenburg, Quick Boys şi Alphense Boys.