Conflictul între cei doi fraţi a fost unul spontan şi s-a petrecut duminică după-amiaza, după ce tânărul de 31 de ani, care joacă la echipa de fotbal AS Morunglav, pe post de mijlocaş, s-a întors de la un meci de fotbal disputat în deplasare la Piatra Olt.

Motivul pentru care aceştia au început să se certe a fost unul banal, Viorel Roncea găsindu-şi fratele la el în cameră. Fiind provocat de frate, cei doi au ieşit afară, iar tânărul de 31 de ani a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de două ori, prima oară se pare accidental, potrivit evenimentdeolt.ro.

"Fapta a fost comisă duminică după-amiaza, undeva în jurul orei 14:30 – 15:00, pe fondul unor discuţii irelevante între ei. Inculpatul a venit de la fotbal, a găsit victima la el în cameră, în pat, şi i-a zis să se ridice că vrea să se odihnească, o discuţie din aceasta puerilă. Se pare că victima i-a dat prima lovitură, au ieşit afară şi au început să se îmbrâncească, iar atunci inculpatul a luat un cuţit. Iniţial, s-au îmbrâncit.

Autorul având cuţitul în mână, este posibil ca prima leziune să fie ca urmare a acelei îmbrânceli, iar după aceea el i-a aplicat o lovitură cu lama cuţitului în zona hemitoracelui stâng. Au fost două lovituri, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Slatina, necesitând 10 – 12 zile de îngrijiri medicale", a declarat prim-procurorul Anca Anuţa, purtătorul de cuvânt al Parchetului Olt.

 

Te-ar putea interesa și: