Evenimentul Zilei > Monden > Fostul soț și actualul iubit al unei actrițe, parteneri în film. Ioana Ginghină răzbunată
Fostul soț și actualul iubit al unei actrițe, parteneri în film. Ioana Ginghină  răzbunată

Fostul soț și actualul iubit al unei actrițe, parteneri în film. Ioana Ginghină răzbunată

La ProTv, veți avea ocazia să-i vedeți într-o comedie spumoasă pe doi actori care, în urmă cu un an, au fost protagoniștii unei telenovele mondene, din viața reală. Trădări, divorț, actorul cel tânăr surprins că se iubește cu fosta soție a actorului mai bătrân, fostul lui profesor și prieten. Cuplurile Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină și Adrian și Adriana Tițieni au oferit presei, vara trecută, o poveste tristă de viață. În această seară, la ProTv...surprizăăă!

Reluăm pe scurt trista poveste a două căsnicii terminate la tribunal. Actrița Ioana Ginghină a recunoscut, în vara lui 2019, că soțul ei, Alexandru Papadopol – ”Papi”(45 de ani) plecase de acasă din luna ianuarie. Suferea pentru fetița ei, dar și pentru căsnicia eșuată după 12 ani. Câteva luni mai târziu, paparazzi l-au surprins pe Papadopol sărutându-se pătimaș cu actrița Adrian Țițieni (44 de ani), mamă a doi copii și soția actorului Adrian Tițieni (54 de ani), fost rector la UATC. Se știa că cele două cupluri erau prietene. Atunci însă jurnaliștii au aflat că și în familia Tițieni se produsese un divorț. O despărțire dureroasă, șocantă, pentru soț, care a rămas singur cu copiii.

”Sunt bine, nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru! Copiii sunt importanți. Ei să își vadă de viața lor, eu de a mea. Stăm împreună. Din punct de vedere profesional a fost mai mult decât extraordinar. Acum am două repere importante: copiii și bunul lor mers înainte și activitatea profesională. Nu am niciun lucru de reproșat anului 2019”, a declarat, la vremea respectivă, Adrian Tițieni pentru Click.

Acum aflăm un lucru și mai șocant. În anul 2019, când încă rănile sufletești nu erau vindecate, cei doi actori îndrăgostiți de aceeași femeie au acceptat să joace împreună într-un film, care va fi difuzat în această seară la ProTv, după show-ul ”Românii au talent”. Probabil că nu la o astfel de ”răzbunare” s-ar fi așteptat Ioana Ginghină, ca soție părăsită fără niciun cuvânt, după cum declara presei. Dar, Viața bate Filmul, câteodată.

Cine i-a adus pe Tițieni și Papadopol pe același platou de filmare, cu roluri într-o comedie, punându-i față în față într-o perioadă dificilă a vieții lor personale?!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE