Augustin Zegrean detonează nucleara cu mai puțin de o lună înainte de startul scrutinului electoral. Alegerile prezidențiale din 15 noiembrie nu vor fi validate! Motivul ține de modul în care s-au întocmit listele cu semnăturile de susținere ale candidaților, o poveste rămasă neîncheiată.

Fostul șef al CCR susține că românii vor avea parte de „o surpriză mare cu alegerile acestea”. Zegrean nu se referă la rezultatul scrutinului, ci la procesul electoral în sinea lui, care va fi anulat, crede el!

„O să aveţi o surpriză mare cu alegerile acestea. Am mai spus când s-a vorbit despre falsurile cu semnăturile de susţinere. Va fi foarte greu să valideze CCR aceste alegeri pentru că toate sunt suspectate de fals”, a declarat Zegrean pentru B1 Tv.

În continuare, fostul președinte al Curții Constituționale a insistat să atragă atenția și „să nu se mire lumea dacă va auzi lucruri ciudate la sfârşit. S-a trecut cu vederea peste povestea cu semnăturile. Şi acolo mai este o hibă mare – s-a încălcat regula europeană a datelor cu caracter personal! Deviza la CCR este „Fiat iustitia, et pereat mundus” (n.n. – „Să se facă dreptate, de ar fi să piară lumea”). Să nu spuneţi că nu v-am spus!”.