Evenimentul Zilei > Monden > Idilă în interiorul PNL. Fostul ministru Ionuț Stroe și-a găsit dragostea la partid
Idilă în interiorul PNL. Fostul ministru Ionuț Stroe și-a găsit dragostea la partid

Idilă în interiorul PNL. Fostul ministru Ionuț Stroe și-a găsit dragostea la partid

Fostul ministru liberal Ionuț Stroe și-a găsit marea iubire în interiorul partidului. Este vorba despre o colegă din PNL, Andra Pleșa, fiica iubitei unui alt fost ministru, Marcel Vela.

Fostul ministru Ionuț Stroe și-a găsit dragostea la partid. Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe și-a descoperit marea dragoste. Cel puțin așa pare dacă ne luăm după fotografiile în care apare cu noua sa iubită.

După ce a scăpat de grijile ministeriale, Ionuț Stroe are mai multă vreme la dispoziție, pe care să o dedice noii sale iubite. În vârstă de 41 de ani, Ionuț Stroe este de mai multă vreme într-o relație cu Andra Pleșa, o tânără domnișoară de 32 de ani.

Aceasta este fiica iubitei unui alt fost ministru din guvernul condus de Ludovic Orban. Este vorba despre Marcel Vela, fostul ministru al Afacerilor Interne în guvernul PNL.

Ionuț Stroe și Andra Pleșa și-au oficializat relația la finalul anului 2020, la scurtă vreme după ce fostul ministru a aflat că și-a pierdut portofoliul. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat îmbrățișați în jurul bradului de Crăciun.

Ionuț Stroe și-a găsit dragostea la partid

În urmă cu scurtă vreme, Andra Pleșa și Ionuț Stroe (foto Instagram) au mers la munte, într-o stațiune de schi din România. Cei doi s-au relaxat departe de lumea politică și aglomerația orașului. Ei au postat mai multe imagini din care admiratorii cuplului să-și dea seama cât de bine se simt împreună.

Ionuț Stroe a susținut-o pe iubita sa și la alegerile locale din toamna anului 2020. Tânăra a candidat din partea PNL, promovată de tatăl vitreg, pentru Primăria orașului Caransebeș. Lipsa de experiență politică și-a spus cuvântul, iar susținerea iubitului nu a contat foarte mult.

Andra Pleșa a pierdut alegerile pentru primărie în fața principalului său contracandidat, independentului Felix Borcean.

Ionuț Stroe deputat PNL

Deputatul Ionuț-Marian Stroe s-a născut în 1979 la Craiova și este un politician liberal. În anul 2008, Ionuț-Marian Stroe a fost ales pentru prima oară ca deputat, reprezentând Județul Dolj, din partea PNL. De atunci, el a rămas în Parlament, fiind reales la finalul anului 2020.

Între noiembrie 2019 și decembrie 2020, el a fost ministru al Tineretului și Sportului, în Guvernul condus de Ludovic Orban.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.