Evenimentul Zilei > Monden > Marea poveste de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake. Cum a început totul
Marea poveste de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake. Cum a început totul

Marea poveste de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake. Cum a început totul

Au apărut mai multe imagini în care Britney Spears se giugiulește cu Justin Timberlake și sunt niște fotografii cu adevărat rare. Cei doi par să se simtă fabulos împreună, iar chimia dintre ei e maximă.

Marea poveste de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake a început într-o atmosferă Disney. Acum, Imagini rare ale vedetei pop au fost obținute de DailyMail, de la petrecerea aniversară de 18 ani.

La acea vreme totul era la cote maxime pentru nou-încoronata prințesă a muzicii  pop, după un an extraordinar, în care văzuse single-ul de debut „Baby One More Time” urcând până la numărul unu în topurile muzicale din întreaga lume.

Marea poveste de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake

Fotograful Selma Fonseca, în vârstă de 54 de ani, a fost martor la marea noapte a lui Britney din 1 decembrie 1999. „Erau deja zvonuri care circulau la momentul în care Britney ieșea cu Justin. Dar fuseseră foarte atenți să nu o arate sau să dezvăluie vreo apropiere sentimentală evidentă.

Dar când au început să danseze și să se sărute pasional, m-am gândit în sinea mea – OK, acești doi pleacă 100% împreună. Nu a dansat cu nimeni altcineva în noaptea aceea și poți vedea chimia dintre ei în pozele pe care le-am făcut. La un moment dat, Justin a luat o cireașă dintr-o băutură și i-a dat-o. Ai putea spune doar că erau super îndrăgostiți unul de altul.

Nimeni nu a reacționat la aceste imagini la vremea respectivă, pentru că nu era nicio fotografie cu ei sărutându-se. Și, dacă îmi amintesc bine, relația nu a fost confirmată decât după câteva luni. Este trist pentru că în imagini arată atât de dulce și de inocent. Dar apoi a fost un final urât pentru ceea ce fusese o poveste de dragoste foarte drăguță pentru adolescenți”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.