Evenimentul Zilei > Politica > Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu: „Confirm faptul că firma soțului deputatei PNL Andreea Paul-Vass a pierdut un contract cu ministerul pe care-l conduceam”
Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu: „Confirm faptul că firma soțului deputatei PNL Andreea Paul-Vass a pierdut un contract cu ministerul pe care-l conduceam”

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu: „Confirm faptul că firma soțului deputatei PNL Andreea Paul-Vass a pierdut un contract cu ministerul pe care-l conduceam”

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj din care rezultă că atacurile repetate ale deputatei PNL Andreea Paul-Vass la adresa sa și a ministerului pe care l-a condus au legătură cu un contract comercial. Mai mult, Răzvan Nicolescu sugerează că firma Romcontrol a soțului deputatei PNL practica prețuri mai mari decât concurența.

Redăm integral mesajul:

"Avand in vedere o serie de intrebari primite, confirm faptul ca, in timpul mandatului meu de ministru pentru energie, firma Romcontrol detinuta de sotul doamnei deputat Andreea Paul Vass a pierdut un contract pe care il detinea, un contract de furnizare de servicii catre Departamentul pentru Energie.

Contractul a fost pierdut ca urmare a faptului ca pretul oferit de competitori a fost inferior celui oferit de firma sotului doamnei deputat Paul Vass, in urma unei licitatii publice organizate de catre directia de specialitate din Departament.

Citește și aici: http://www.evz.ro/sotul-deputatei-andreea-paul-vass-50-de-contracte-cu-statul.html​

Nu vreau sa speculez faptul ca atitudinea calomniatoare a doamnei Andreea Paul Vass la adresa mea are legatura cu pierderea acestui contract. Pentru calomniile care au depasit orice limita ne vom vedea, asa cum am anuntat, in instanta.

Cred insa ca este corect ca doamna Paul Vass sa fie transparenta si sa publice valoarea contractelor incheiate de firma sotului domniei sale cu institutii si firme ale statului roman, in perioada in care dumneaei era consilier de stat al domnului Prim-Ministru Boc".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: