Evenimentul Zilei > International > Fosta soţie a lui Silvio Berlusconi va primi o pensie alimentară de 1,4 MILIOANE DE EURO pe lună
Fosta soţie a lui Silvio Berlusconi va primi o pensie alimentară de 1,4 MILIOANE DE EURO pe lună

Fosta soţie a lui Silvio Berlusconi va primi o pensie alimentară de 1,4 MILIOANE DE EURO pe lună

Fosta soţie a lui Silvio Berlusconi, Veronica Lario, va primi suma de 1,4 milioane de euro pe lună pensie alimentară din partea fostului premier italian.

Decizia a fost luată, marţi, de tribunalul din Monza (nord), potrivit presei italiene, conform Agerpres.

Silvio Berlusconi (78 de ani) şi Veronica Lario (58 de ani) sunt divorţaţi oficial din februarie 2014, însă nu au reuşit să se pună de acord cu privire la suma pe care o va primi fosta soţie a lui Berlusconi drept pensie alimentară.

Conform unei prime decizii judecătoreşti, Veronica Lario ar fi trebuit să primească 3 milioane de euro pe lună, însă Berlusconi a făcut apel şi a obţinut reducerea sumei la 1,4 milioane de euro.

Marţi, tribunalul din Monza a confirmat această sumă.

Veronica Lario a cerut divorţul de fostul premier italian în mai 2009, explicând într-o scrisoare trimisă ziarelor că 'nu poate rămâne lângă un bărbat care frecventează minore', făcând aluzie la participarea lui Berlusconi la petrecerea de majorat a unei tinere, model de lenjerie intimă, care i s-ar fi adresat acestuia cu apelativul 'tati'.

Cei trei copii ai cuplului Lario-Berlusconi s-au născut între 1984 şi 1988, cei doi căsătorindu-se în 1990. Berlusconi, care a deţinut de trei ori funcţia de premier al Italiei, mai are cu prima soţie – Carla Elvira Dell'Oglio – doi copii, care conduc imperiul media Mediaset.