Evenimentul ZileiMondenFostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american

Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american

Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Mihaela Andrada Brubach este o fostă Miss România, ce a participat la celebrul concurs în China, în urmă cu peste zece ani. Ulterior, ea a plecat în SUA, acolo unde viața ei a luat o turnură neașteptată.

Fosta Miss România e acuzată acum de răpire de către fostul ei soț, americanul Nicholas Angelo Brubach, cu care are o fetiță.

Pentru că nu s-au înțeles, românca, pe numele ei Andrada Vîlciu, și-a luat fata și a plecat din locuința în care stătea alături de tatăl micuței.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fosta Miss România a rămas fără custodia fiicei sale

Fosta Miss România a părăsit America împreună cu fiica ei, iar partenerul ei o acuză de răpire. Cazul a ajuns în instanță, unde bărbatul a prezentat dovezi că o curte din Statele Unite i-a acordat custodia copilului. Patru luni mai târziu, tatăl a obținut câștig de cauză în privința custodiei, iar mama a fost obligată să-i înmâneze copilul.

„Ea a plecat din SUA pe 22 martie 2022, deși fusese pronunțat un ordin judecătoresc, obligând-o să nu plece din Pensylvania, împreună cu minora”, se arată în motivare.

Dar românca nu s-a lăsat ușor, iar în acțiunea din nistanță aceasta a povestit chinurile la care a fost supusă de soț.

Conform declarațiilor fostei Miss România, soțul nu i-a comunicat că se confruntă cu dependențe de droguri, alcool sau alte substanțe halucinogene.

De asemenea, nu i-a spus că nu vrea o familie solidă și, în special, nu este dispus să asigure o locuință stabilă.

„Convieţuirea în siguranţă, împreună cu tatăl copilului, în acelaşi stat cu tatăl copilului (Pennsylvania), în apropierea reşedinţei sau domiciliului tatălui minorei, a fost imposibilă din vina acestuia, situaţie care a constrâns-o şi a determinat-o pe Andrada să renunţe inclusiv la dreptul de muncă şi de şedere în SUA, să revină în ţara de origine şi să se stabilească definitiv, împreună cu minora, la domiciliul său din Bucureşti”.

Românca, bătută în repetate rânduri de soțul american

Mai mult, fosta Miss România a reiterat că consumul excesiv de băuturi alcoolice, precum și folosirea de droguri, stupefiante și alte substanțe halucinogene au condus la multiple acte de violență fizică și psihică îndreptate împotriva minorei și a sa.

Românca îl mai acuză pe fostul soț că, în contextul consumului de droguri, au ieșit la iveală elemente de ură rasială și șovinism.

În același timp, ea a fost supusă disprețului pe motiv că este imigrantă în SUA și are naționalitate română, iar copilul a fost numit „corcitură” din cauza originii sale.

Fosta Miss România, Andrada Mihaela
Fosta Miss România. Sursa foto: Facebook

„În ziua de 9 octombrie 2021, acţiuni inconştiente ale tatălui, de o violenţă fizică extremă faţă de minoră, care i-au provocat leziuni cutanate pe tot spatele, pe o mare suprafaţă a corpului, leziuni care au pus în pericol grav starea de sănătate a copilului şi chiar viaţa, existând efectiv, un pericol iminent de infectare generală cu efecte necontrolabile privind starea de sănătate a copilului”, sunt parte din motivele arătate de Andrada, fosta Miss România.

Fosta Miss România, cu un soț condamnat pentru consum de droguri

Românca mai arată că în 2020, în contextul consumului de droguri, vecinul lor, aflându-se într-o stare de inconștiență, a declanșat mai multe focuri de armă în peretele comun cu dormitorul fetiței.

Acest lucru a dus la pătrunderea gloanțelor prin zid și ajungerea acestora în camera copilului.

În acele momente, fosta Miss România nu se afla în acea locuință împreună cu minora, evitând astfel ca copilul să fie expus riscului de a fi grav rănit sau ucis, potrivit Cancan.


Accesează: