Cum e împărțită capitala de către clanuri de interlopi. Zone de influență, moștenite din tată-n fiu

Cum e împărțită capitala de către clanuri de interlopi. Zone de influență, moștenite din tată-n fiu

După Revoluție au apărut în București mai multe clanuri și familii interlope, care sub o formă sau altă au dăinuit până în zilele noastre. Chiar dacă sunt destructurate odată la câțiva ani, rezistă sub aceiași formă prin prisma legăturilor de familie.

În București există mai multe clanuri interlope care s-au dezvoltat de la Revoluție. Unul dintre cele mai cunoscute și temute clanuri este cel al Cămătarilor. Deși în ultimii ani aceștia au intrat într-un con de umbră, aceștia își manifestă în continuare influența în sectorul 5 al capitalei.

Acuzați de cămătărie, șantaj, proxenetism, trafic de persoane, liderii Sile și Nuțu au stat după gratii ani la rândul. În acest moment după gratii a mai rămas doar Sile, Nuțu este liber. Drept urmare a decis o schimbare de rută. A părăsit sectorul 5, unde avea locuința s-a mutat în Gruiu, în Snagov, unde și-a refăcut viața alături de Claudia Brazilianca.

Cu toate acestea în Sectorul 5 au rămas copiii lui și ai fratelui care ar controla în continuare anumite zone. Un alt clan care a fost destructurat pentru a treia oară în ultimii 10 ani este cel al Caranilor. Aceștia se ocupă de camătă, șantaj, și infracțiuni cu violență.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: EVZ

Clanuri destructurate de zeci de ori, rămân la fel de puternice

Ultimele percheziții la acest clan au avut loc acum o săptămână, când au fost săltați liderii, dar locotenenții duc întotdeauna mai departe treburile familiei. Un alt clan care are influență în București este cel al Duduienilor. Și aria acestora de acțiune se învârte în jurul sferelor de șantaj și cămătărie.

Au și colaborat o perioadă cu cei din clanul Caran, doar că în cele din urmă s-au redirecționat către maneliști pe care îi puneau să cânte și ei încasau banii.  De altfel un alt clan influent este clanul Pian. Acesta a suferit o lovitură cruntă odată cu moartea liderului Emi Pian. În acest moment frații lui Emi Pian se află după gratii pentru că l-au agresat pe cel care le-a omorât fratele.

Nici clanul Sadoveanu care acționează în sectorul 1 al Capitalei nu a dispărut. Destructurat de mai multe ori în ultimii ani, și acum clanul merge ca pe roate. Constituit tot în jurul unui nucleu de familie și acest clan a dus tradiția mai departe indiferent de arestările care au fost făcute.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro