Evenimentul Zilei > Politica > Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL
Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL

Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, s-a înscris în PNL Prahova, aceasta arătând că echipa liberală este singura în care are încredere și în care se regăsește.

"Mă bucur foarte tare să mă aflu într-un final în locul în care cred eu că de fapt aici mi-e locul. (…) Aici am găsit înțelegere, aici am găsit oameni care m-au ascultat. Parcursul meu ca independent a fost unul lung, greu. A fost o lecție pentru mine că lucrurile se fac doar într-o echipă puternică și singura echipă în care eu am încredere și în care eu mă regăsesc prin ideile mele este PNL. Voi pune umărul și voi face tot ceea ce îmi stă în putință să contribui la un proiect de succes", a declarat Corina Ungureanu într-o conferință de presă.

Aceasta a spus că s-a înscris în partid în urmă cu șase zile, fiind vorba de o echipă în care crede "nu de ieri, de azi" și de un proiect la care consideră că poate contribui.

"Face parte din procesul de reconstrucție și întinerire (a partidului — n.r.), în perspectiva în care PNL și-a propus și în județul Prahova să se implice în toate domeniile pentru a-și face simțită prezența la cel mai înalt nivel", a declarat, la rândul său, președintele PNL Prahova, Mircea Roșca.

Liderul liberalilor prahoveni a precizat că va propune ca fost gimnastă să facă parte din conducerea organizației județene, mai exact din Biroul Politic Județean.

Corina Ungureanu a fost membru al PSD Ploiești din luna februarie a anului 2012, iar în campania electorală pentru alegerile locale l-a sprijinit pe actualul primar al municipiului, Iulian Bădescu. De altfel, după ce acesta a fost ales în funcție, fosta sportivă a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului.

În august 2013, aceasta a demisionat din PSD pentru a candida ca independent la alegerile pentru Parlamentul European, scrutin la care a obținut 27.324 voturi (0,49%).

Înainte de a deveni membru PSD, Corina Ungureanu a fost vicepreședinte al filialei Prahova a UNPR.

Corina Ungureanu are în palmares două titluri mondiale cu echipa României, în 1997 la Lausanne și în 1999 la Tianjin (China), dar și două medalii de aur la Europene, cu echipa și la sol, ambele în 1998 la Sankt Petersburg.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: