Evenimentul Zilei > Actualitate > Fost inspector general școlar în București, mort în condiții misterioase. S-a întâmplat la finalul unei ore de sport
Fost inspector general școlar în București, mort în condiții misterioase. S-a întâmplat la finalul unei ore de sport

Fost inspector general școlar în București, mort în condiții misterioase. S-a întâmplat la finalul unei ore de sport

Un fost inspector general din București, Ioana Mihaela Neacșu a murit la finalul unei ore de fitnes, după ce a făcut un accident vascular cerebral.

Fost inspector general în București, mort în condiții misterioase.

Un fost inspector general din cadrul Inspectoratului Școlar București a murit subit. Este vorba despre Ioana Mihaela Neacșu, care a deținut funcția de inspector general vreme de un an (2018-2019.)

Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti a murit subit, joi seara, într-o sală de fitnes, conform primelor informații. În vârstă de 49 de ani, aceasta a suferit un accident vascular cerebral. Fostul inspector general a intrat stop cardio-respirator, chiar la finalul unei ore de sport. Ea nu era cunoscută cu probleme medicale, fiind o persoană activă.

Fost inspector general în București, mort în condiții misterioase

Vestea acestui deces fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București, conform Edupedu.ro.

„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș, conform sursei citate.

La intrarea în Inspectoratul Școlar al Municipiului București colegii inspectorului au amenajat un loc special. Aici au fost depuse flori și lumânări în memoria Ioanei Mihaela Neacșu.

Ultima postare a Mihaelei Neacșu

Duminică, pe 28 februarie, Ioana Mihaela Neacșu a făcut o postare pe Facebook. Ea a citat din poetul austriac Rainer Maria Rilke câteva versuri de primăvară:

„Primăvara s-a întors./Pământul este precum un copil care știe poezii…”

Ioana Neacșu era membru PSD

Ioana Mihaela Neacșu a fost inspector general și a condus Inspectoratul Școlar al Municipiului București în perioada 2018-2019. Ea a fost demisă de PNL la sfârșitul anului 2019, după schimbarea guvernării.

Ioana Neacșu era membru al PSD și a intrat în politică în anul 2008. Ea a ocupat funcția de director al liceului teoretic Grigore Moisil din Capitală, cât și un loc în Consiliul local al Primăriei sectorului 6. Ea a fost consilier local, din partea PSD, timp de două mandate.

În anul 2016, Mihaela Neacșu a candidat, pe listele Alianței electorale PSD – UNPR, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB). Ea a fost aleasă pe listele alianței și a activat până în 2020 în Consiliul General.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: