Evenimentul Zilei > Sport > Fost campion, obligat să pună ghetele în cui la 22 de ani. Chinurile lui Doru Dumitrescu
Fost campion, obligat să pună ghetele în cui la 22 de ani. Chinurile lui Doru Dumitrescu

Fost campion, obligat să pună ghetele în cui la 22 de ani. Chinurile lui Doru Dumitrescu

Un tânăr fotbalist, campion în Liga 1 a fost nevoit să pună ghetele în cui din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în urmă cu trei ani.

Un tânăr fotbalist, promițător, campion în Liga I a fost nevoit să pună ghetele în cui. Campion cu Academia Hagi la toate categoriile de vârstă, mijlocașul Doru Dumitrescu a fost nevoit să renunțe definitiv la cariera de fotbalist profesionist. Motivul sau, mai bine spus, motivele au fost accidentările pe care le-a suferit.

Tânărul fotbalist Doru Dumitrescu a suferit în 2018 o ruptură de ligament. După accidentare, el s-a operat până în prezent e trei ori, iar în cele din urmă a decis să renunțe la fotbal.

Ca fotbalist, Doru Dumitrescu a cucerit titlul în Liga 1 cu Viitorul Constanța, înainte să decidă să se retragă din fotbal, la vârsta de 22 ani. Doru Dumitrescu a fost coleg de generație, la Viitorul, cu nume precum Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman sau Andrei Ciobanu.

Mijlocașul, care s-a născut la Drăgănești, a mai evoluat pentru echipa „U” Cluj. El a fost împrumutat la această echipă și a prins un număr de 12 jocuri în care a evoluat. Din păcate, visul frumos al lui Doru Dumitrescu s-a năruit în 2018, pe vremea când evolua sub formă de împrumut la U Cluj.

Cum arată cariera lui Doru Dumitrescu

Tânărul jucător a început să joace fotbal, mai întâi, la la școala administrată de Răzvan Raț, de la vârsta de 8 ani. La vârsta de 14 ani, Doru Dumitrescu a plecat la Constanța, unde a început să joace la echipa înființată de Gică Hagi.

În total, mijlocașul Doru Dumitrescu a adunat 19 meciuri pentru Viitorul în competițiile la care a participat.

Dumitrescu a făcut parte din echipa Viitorului care a cucerit titlul de campioană în Liga 1, în sezonul 2016/2017. Tânărul fotbalist a bifat 5 apariții în sezonul respectiv, dintre care 4 în play off.

Cariera lui Doru Dumitrescu se afla pe o pantă ascendentă, el primind mai multe șanse din partea lui Hagi. Mai mult, tânărul fotbalist s-a aflat și în atenția lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European de tineret din 2019.

Conform Transfermarkt, în prezent, cota de piață a tânărului jucător Doru Dumitrescu se ridică la suma de 50.000 de euro.

Sursa foto: www.romaniansoccer.ro