Un tânăr fotbalist, promițător, campion în Liga I a fost nevoit să pună ghetele în cui. Campion cu Academia Hagi la toate categoriile de vârstă, mijlocașul Doru Dumitrescu a fost nevoit să renunțe definitiv la cariera de fotbalist profesionist. Motivul sau, mai bine spus, motivele au fost accidentările pe care le-a suferit.

Tânărul fotbalist Doru Dumitrescu a suferit în 2018 o ruptură de ligament. După accidentare, el s-a operat până în prezent e trei ori, iar în cele din urmă a decis să renunțe la fotbal.

Ca fotbalist, Doru Dumitrescu a cucerit titlul în Liga 1 cu Viitorul Constanța, înainte să decidă să se retragă din fotbal, la vârsta de 22 ani. Doru Dumitrescu a fost coleg de generație, la Viitorul, cu nume precum Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman sau Andrei Ciobanu.

Mijlocașul, care s-a născut la Drăgănești, a mai evoluat pentru echipa „U” Cluj. El a fost împrumutat la această echipă și a prins un număr de 12 jocuri în care a evoluat. Din păcate, visul frumos al lui Doru Dumitrescu s-a năruit în 2018, pe vremea când evolua sub formă de împrumut la U Cluj.

Cum arată cariera lui Doru Dumitrescu

Tânărul jucător a început să joace fotbal, mai întâi, la la școala administrată de Răzvan Raț, de la vârsta de 8 ani. La vârsta de 14 ani, Doru Dumitrescu a plecat la Constanța, unde a început să joace la echipa înființată de Gică Hagi.

În total, mijlocașul Doru Dumitrescu a adunat 19 meciuri pentru Viitorul în competițiile la care a participat.

Dumitrescu a făcut parte din echipa Viitorului care a cucerit titlul de campioană în Liga 1, în sezonul 2016/2017. Tânărul fotbalist a bifat 5 apariții în sezonul respectiv, dintre care 4 în play off.

Cariera lui Doru Dumitrescu se afla pe o pantă ascendentă, el primind mai multe șanse din partea lui Hagi. Mai mult, tânărul fotbalist s-a aflat și în atenția lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European de tineret din 2019.

Conform Transfermarkt, în prezent, cota de piață a tânărului jucător Doru Dumitrescu se ridică la suma de 50.000 de euro.

Sursa foto: www.romaniansoccer.ro