O echipă din Liga 2 a dezvăluit că se retrage din competiții. Este anunțul serii în fotbalul din România și a fost făcut chiar de FRF.

Este vorba despre echipa Turris Oltul Turnu Măgurele. Liderii formației au anunțat FRF că se vor retrage din toate competițiile.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, că echipa din liga a II-a Turris Oltul Turnu Măgurele se retrage din toate competiţiile organizate de FRF.

Echipă din Liga 2 se retrage din competiții

„Turris-Oltul Turnu Măgurele se retrage din competiţiile FRF. Clubul din Liga a II-a a informat oficial Federaţia Română de Fotbal în legătură cu decizia de a se retrage din competiţii.

Cazul va fi introdus pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF care, în baza ROAF, va lua o decizie privind rezultatele echipei din acest sezon de Liga a II-a”, se arată pe site-ul FRF.

FRF menţionează că „partida din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, Dunărea Călăraşi – Turris-Oltul Turnu Măgurele, programată iniţial marţi, 9 februarie, nu se va mai disputa”.

Clubul de fotbal Turris Oltul a solicitat retragerea din Liga a II-a din cauza problemelor financiare după ce sponsorul principal a oprit finanţarea.

Formaţia din Turnu Măgurele ocupa în clasamentul Ligii a II-a locul 13, cu 19 puncte din 15 partide disputate.

Se știa de mai mult timp că se vor retrage

Cu o săptămână în urmă, managerul general Silviu Bogdan a declarat că echipa va solicita retragerea din Liga 2. El a spus și că antrenorul Eugen Trică va rămâne liber de contract.

„Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul principal al echipei și-a retras finanțarea.

Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare foarte rău de acestă situație. Eugen Trică își va rezolva și el situația în câteva zile”, a spus Silviu Bogdan, conform Digisport.