Sâmbătă seară, o patrulă de poliţie a observat două persoane în timp ce săreau gardul care împrejmuieşte un imobil de pe strada Mihail Sadoveanu, din satul Sibioara, Constanţa.

„La vederea patrulei, cele două persoane au fugit, astfel că s-a procedat la urmărirea acestora, atât cu autospeciala de poliţie, cât şi pedestru.

Pentru că cei doi nu s-au conformat la semnalele agenţilor, poliţistul local a tras un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol cu muniţie neletală. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale”, au anunțat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cele două persoane au continuat să fugă, iar una dintre acestea a intrat în curtea unui alt imobil, moment în care a fost imobilizată şi încătuşată de către poliţişti şi dusă la sediul postului de poliţie pentru legitimare.

Poliţiştii au identificat persoana ca fiind un tânăr, de 17 ani, din Sibioara. Acesta a declarat, în prezenţa tatălui, faptul că s-a speriat de prezenţa poliţiştilor întrucât nu avea documente de identitate asupra sa.

De asemenea, oamenii legii au identificat şi cealaltă persoană, fiind vorba de un tânăr de 15 ani. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.