Incidentul din trafic a avut loc, ieri, pe bulevardul Lăpușneanu din Constanța, în apropiere de Mamaia. Anterior, suspectul fusese surprins într-o locație de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate în flagrant delict în timp ce încerca să vândă  30 grame de canabis contra sumei de 1.500 de lei. După tranzacție, tânărul a fugit cu mașina însă a fost urmărit de polițiștii Antidrog. A fost încolțit de mașinile polițiștilor, fiind somat să oprească.

Bărbatul urmărit a încercat să forțeze blocajul, intenționaând să lovească o mașină a polițiștilor, moment în care unul dintre ei a tras un foc de armă în plan vertical. Suspectul a fost scos din mașină și încătușat. În urma controlului efectuat asupra autoturismului folosit de bărbatul de 28 de ani, din Constanța, au fost descoperite alte 5 grame de canabis.

Suspectul a fost reținut și introdus în Arestul IPJ Constanța. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu, el va fi prezentat, astăzi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea polițiștilor și procurorilor Antidrog a fost sprijintă de mascații Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Te-ar putea interesa și: