Florinel Coman, vândut imediat după meciul România -Ucraina. Becali: „I-au plătit ăia clauza”

Florinel Coman, vândut imediat după meciul România -Ucraina. Becali: „I-au plătit ăia clauza” Florinel Coman. Sursa foto: Facebook

Florinel Coman părea că a ratat transferul la Al-Duhail, Qatar, dar Gigi Becali a anunțat imediat după meciul România-Ucraina că arabii au plătit în cele din urmă clauza de reziliere de cinci milioane de euro. Florinel Coman e cotat pe site-ul transfermarkt.com la șapte milioane de euro.

Florinel Coman, vândut imediat după meciul România -Ucraina

Imediat după victoria istorică a României cu Ucraina, scor 3-0, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că extrema stângă (șeptarul echipei) se va transfera în cele din urma la Al Duhail, club cu care roș-albaștrii nu ajunseseră la un acord în urmă cu aproximativ o lună.

Florinel Coman a fost titular împotriva Ucrainei și a fost pe teren până în minutul 62. La finalul meciului, Gigi Becali i-a dat vestea pe care o aștepta de atât timp: Florinel Coman pleacă de la FCSB.

Mai exact, Gigi Becali a anunțat că cei de la Al Duhail au revenit asupra deciziei și au achitat clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de 5 milioane de euro. Patronul de la FCSB spune că este posibil că suma să fie deja în conturile clubului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi iarbăFlorinel Coman. Sursa foto: Facebook

Gigi Becali: I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii

Gigi Becali a spus că pentru  Florinel Coman „a fost ultimul meci al lui la națională ca jucător al FCSB-ului”. Mai mult, patronul FCSB a declarat că deși cota lui crește acum, „ aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără el”.

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Florinel Coman.

M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainenii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă ăia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.