“Atențiune: la Caracal avem o barieră către adevăr! Sunt persoane oficiale care acționează pentru ascunderea adevărului. Și nu sunt putine. Vedem cum toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați. Cazul Condrea ne-a arătat același lucru.”, a postat celebrul actor pe pagina sa de Facebook.

„Trăim vremuri incredibile in care Minciuna se recomandă a fi singura realitate, adevărul este infracțiune, iar noi toți ori carne de tun, ori marionete…Se procedează înspre naucirea minților noastre, amorțite de promisiuni, de reclame, de iluzia fericirii asigurate.Suntem prinși in capcana părăsirii adevărului, a cinstei, a cuvântului dat, a iubirii și a încrederii, adică a lui Dumnezeu…Suntem “vai de capul nostru”!”, a mai scrris Florin Zamfirescu.

Zamfirescu vorbește și despre informațiile care au apărut în presă de-a lungul acestei anchete

„Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un “cadavru” prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața. Probabil polițiștii noștri bravi, adulmecau miros de friptură peste gard, fapt care i-a oprit, așteptând doar ordinul de a lua loc la masă…N-a fost nici un miros? Atunci cum a fost ars cadavrul? N-a fost ars? Atunci unde a dispărut? Pe sub nasul bravilor eroi de la Plevna? Prin vreun tunel acoperit cu frunziș? Unde, unde? Nu știu unde…”, a încheiat actorul.