Integritatea celui mai urmărit manelist din România este pusă la grea încercare după ce mama fostei sale soții iese la rampă cu declarații grele despre trecutul negru al lui Florin Salam.

Ex-soacra manelistului îl acuză constant de nepăsare, deoarece acesta nu a mai trecut pe la mormântul fostei soții de mai bine de șapte ani, dar de această dată lucrurile par mult mai serioase. Femeia, îndurerată de desfășurarea evenimentelor din viața ei, dă de înțeles că motivul morții fiicei sale ar fi, de fapt, altul decât cel expus în presă la momentul respectiv.

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului, potrivit Cancan.

În anul 2009, presa din România a aflat că motivul morții acesteia ar fi fost o boală extrem de gravă, care nu i-a lăsat Fănicăi nicio șansă de supraviețuire.

Mama răposatei soții susține că manelistul atât de îndrăgit de fanii lui din lumea întreagă ar păli imediat în fața lor dacă s-ar afla ce secrete negre ascunde acesta.

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii”, a mai mărturisit femeia.