Roxana a povestit cum Florin a venit recent acasă într-o stare care a înfricoșat-o.

Ultimul episod al scandalurilor a fost halucinant. Potrivit unor surse, manelistul ar fi părut să aibă halucinații în momentul în care a început bătaia – începută în apartament și continuată în fața blocului – cu Roxana Dobre. Manelistul ar fi fost, fără nicio exagerare, la pământ, din toate punctele de vedere. „Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident.

Roxana Dobre ar fi ajuns la capătul răbdării și nu mai știe ce să facă pentru a-l extrage pe Salam din anturajul cel puțin dubios în care a intrat de ceva vreme. „Nu iese foc fără fum”, se spune, însă manelistul a postat pe pagina sa de socializare o primă reacție… cântată.

Melodia „Ho, fă, stai așa, că ești viața mea” se transformă, cred fanii, într-un adevărat mesaj subliminal trimis de Salam partenerei sale de viață.

Un prieten foarte bun al lui Salam, Adi Minune, susține că nu s-ar pune problema unei eventuale despărțiri între cei doi, pe care-i numește „finii” lui.

„Am vorbit cu finul meu (n.red. – Florin Salam) şi cu fina (n.red. – Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor”, a declarat Adi Minune, potrivit cancan.ro

 

Te-ar putea interesa și: