Conform wowobiz.ro. conflictul dintre cei doi devine din ce în ce mai aprins, în ciuda tuturor eforturilor făcute de alții pentru a-i calma.

După ce Regele manelelor, Florin Salam, i-a transmis lui Jador că n-ar fi rău să fie mai modest în ceea ce priveşte faptul că apare frecvent în topul preferinţelor românilor pe YouTube, fostul star al emisiunii „Puterea dragostei” a reacţionat.

„În ultimul timp au avut loc câteva dispute pe prezența mea pe locul 1 în trending. Eu nu vreau să mă dau mare, nu sunt nimic mai mult decât ceea ce știți voi că sunt, N-am făcut decât să muncesc, am crescut într-o familie modestă, nu fac decât să muncesc, să ofer familiei mele un trai mai bun.

Nu vreau decât să muncesc să am ce să mănânc. Nu vreau bogății, nu vreau decât să muncesc ce îmi place și nu vreau să fac averi. Îmi cer scuze decaă am deranajat cu prezența mea pe locul 1.

Sunt legende în țara asta care merită ză fie pe locul 1 dar voi decideți cine e pe locul 1 și vă mulțumesc”, a explicat Jador pe Youtube.

Totuşi, Florin Salam a criticat recent versurile uneia dintre cele mai ascultate melodii în care cântă şi Jador, „Dau moda”. „Melodii d-astea cu tanga, cu prostii, nu prea cânt eu, nu am cum să când cu tanga”, a spus Florin Salam.

„«Dacă vrei un pornostar, sună-l pe Florin Salam», era melodia pe care, cu ceva timp în urmă, o cânta Florin Salam și de care Jador a avut grijă să îi amintească”, notează sursa citată.

Astfel, se pare că Florin Salam manifestă anumite probleme cu privire la memorie. Programul prea încărcat şi stresul numeroaselor concerte par să-l fi ajuns din urmă pe veteranul din lumea manelelor.

Totuşi, se pare că Salam nu realizează prea bine această problemă din moment ce rivalii îi amintesc anumite versuri despre care susţinea că n-au fost vreodată în repertoriul său…