Evenimentul Zilei > Social > Florin Piersic n-a scăpat de Covid-19! Au sosit ultimele veşti despre marele actor
Florin Piersic n-a scăpat de Covid-19! Au sosit ultimele veşti despre marele actor

Florin Piersic n-a scăpat de Covid-19! Au sosit ultimele veşti despre marele actor

Veste foarte tristă pentru fanii legendarului actor Florin Piersic: spectacolele sale programate în august au fost anulate.

Din cauza creşterii cazurilor noi de infectare cu Covid-19, absenţa de 6 luni de pe scenă va fi prelungită în cazul charismaticului actor.

Florin Piersic are 84 de ani, iar riscurile sunt prea mari pentru el în această perioadă în care pandemia a lovit în forţă toată planeta.

Nu mai este de mult timp o noutate că vârstinicii sunt cei mai expuşi în faţa noului coronavirus chinezesc, astfel că este de înţeles măsura de precauţie luată de actor.

Maestrul avea programate 4 spectacole în luna august, la Bucureşti, dar acestea au fost anulate, conform unui anunţ al colegei sale de scenă, Medeea Marinescu.

Cei doi trebuiau să joace în piesa „Străini în noapte” pe 3, 7, 28 şi 29 august, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Totuşi, din cauza exploziei de cazuri COVID – 19, Florin Piersic şi partenera lui de scenă sunt dezamăgiţi, la fel cum sunt şi fanii lor.

De altfel, trebuie subliniat că toate spectacolele din luna august au fost suspendate. În acest moment, se află sub semnul întrebării şi cele din septembrie.

Amintim că în momentul în care pandemia îşi mai pierduse din forţă, Florin Piersic era foarte fericit că va avea ocazia de a urca din nou pe scenă.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin. Şi virusul, şi canicula…

În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele.

În august aveam patru reprezentaţii, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă.

Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi, riscurile sunt prea mari”, a declarat Medeea Marinescu pentru Click!.

În continuare, în funcţie de evoluţia pandemiei în România, rămâne de văzut ce decizie vor lua cei doi actori cu privire la rejucarea piesei „Străini în noapte”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News