Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Piersic, declarație EMOȚIONANTĂ: „Îmi pare rău de un singur lucru”
Florin Piersic, declarație EMOȚIONANTĂ: „Îmi pare rău de un singur lucru”

Florin Piersic, declarație EMOȚIONANTĂ: „Îmi pare rău de un singur lucru”

Actorul Florin Piersic împlinește astăzi 83 de ani, iar seara trecută a fost omaginat în cadrul unui eveniment unde au fost prezenți sute de clujeni, care i-au cântat „La mulți ani”.

Actorul a ținut să facă o declarație în timpul spectacolului omagial cultural-artistic „Pe cărările vieții… cu Florin Piersic”.

„Mă simt extraordinar și îmi pare rău de un singur lucru, că nu am 38 de ani ci 83 de ani. Sunt emoționat. (…) Excelența voastră Ioan Aurel Pop, dacă eu aș conduce țara asta și aș avea un cuvânt de spus, mâine erați președinte. Mie îmi place de dumneavoastră din ziua când am fost la Veneția și erați la Centrul Cultural. (…) 

Ioan Aurel Pop este președintele Academiei Române și se duce la București și nu-i vine în cap să spună la Ateneul Român să vină și Piersic să spună poezia , că despre asta era vorba. Au venit unii în blugi, dar eu nu am fost acolo. (…), M-a chemat odată PF Daniel și a zis că . Așa că să vă puneți bine cu mine, iar doamnele dacă doresc să se spovedească, la mine să veniți”, a spus Florin Piersic, conform cancan.ro.