Florin Pastramă a dezvăluit cum se comportă Brigitte Sfăt, actuala sa parteneră de viață. Brigitte Sfăt este o persoană temperamentală, care nu se sfiește să spună exact ce gândește. Florin Pastramă, actualul iubit al brunetei, a explicat cum se înțeleg cei doi. 

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele. Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimineața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale!”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune de televiziune, conform Libertatea.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au îndrăgostit iremediabil la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Cei doi vor face nunta în acest an, iar fosta soție a lui Nasty a luat o decizie radicală.   

Pregătirile pentru nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă sunt în toi și concomitent cu acestea, fosta nevastă a lui Ilie Năstase este pusă pe tranzacții. Mai exact, încearcă să vândă un apartament de lux de la malul mării, primit cadou chiar de la Nasty.

Brigitte a primit cadou apartamentul de pe litoral în urmă cu doi ani, după un scandal monstru și este gata să-l cedeze în schimbul a 150.000 de euro, informează Click. Apartamentul este situat în zona de Nord a stațiunii Mamaia, la etajul 1 al unui bloc de fițe.

Apartamentul de la malul mării nu este singurul pe care Năstase i l-a oferit lui Brigitte. În 2017, fostul lider mondial i-a făcut cadou brunetei un apartament în valoare de 100.000 de euro, după escapada cu amanta Cici.

Nunta dintre Brigitte Năstase (43 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) este programată pentru începutul lunii iulie, dar nici Ilie Năstase nu stă pe "liber". Fostul tenisman va face nunta cu Ioana în august, când totodată, vor împlini un an de relație.