Evenimentul Zilei > Sport > Florin Gardoș a semnat cu Southampton
Florin Gardoș a semnat cu Southampton

Florin Gardoș a semnat cu Southampton

Florin Gardoș a parafat, ieri, un contract valabil pe trei ani, cu formația Southampton, devenind, astfel, al doilea cel mai scump transfer din istoria Ligii I, după cel al lui Vlad Chiricheș la Tottenham (7,5 milioane de euro). În urma acestei mutări, Steaua a încasat suma de 6,8 milioane de euro.

La plecarea din țară, stoperul român s-a arătat extrem de încântat de ideea de a evolua în cel mai puternic campionat de fotbal al lumii. „Sunt foarte fericit. Mi s-a îndeplinit un vis, e ceva extraordinar să ajungi să joci în Premier League”, a declarat Gardoș. Conform ziariștilor de la „Daily Echo”, oficialii lui Southampton au grăbit aducearea lui Gardoș, ca să-l poată folosi în prima etapă de campionat împotriva lui Liverpool.

Mai mult, campioana României ar mai putea pierde un jucător etalon din denfensivă. Presa croată a anunțat că Dinamo Zagreb a reluat discuțiile cu stelistul Iasmin Latovlevici, formație care dorește cu orice preț să ducă la bun sfârșit acest transfer. Astfel, croații vor face o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru fotbalsitul „roșalbastru”, după ce ultima propunere, de 1 milion de euro, a fost respinsă de Steaua.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: