Ministrul Agriculturii, amator de pariuri sportive. Când și ce pariază

Ministrul Agriculturii, amator de pariuri sportive. Când și ce pariază Florin Barbu. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Într-un moment de sinceritate, ministrul Agriculturii, Florin Barbu nu a negat faptul că joacă la loto și la pariuri sportive. Aspect menționat și în declarațiile de avere. Declarația ministrului a fost făcută în cadrul unei emisiuni în direct la un post de televiziune cu acoperire națională.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu și-a făcut public, în cadrul unei intervenții la Antena 3, pasiunea pe care o are pentru jocurile de noroc și pariuri sportive.

Ministrul Agriculturii, amator de jocuri de noroc

Într-un moment de sinceritate, Barbu a mărturisit că a jucat și chiar a câștigat la pariuri sportive. Cumulat, sumele obținute din pariuri i-au rotunjit veniturile cu aproape 15.000 de lei echivalentul a 3.000 de euro. Totodată, Florin Barbu, a ținut să sublinieze că nu jucat mai mult de 200 de lei la pariuri sportive.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar, potrivit celor spuse de ministru, se pare că pasiunea pentru jocurile de noroc i se trage din familie. De exemplu, de sărbători, familia ministrului Agriculturii obișnuiește să joace la Loto. După care, în jurul mesei de Crăciun fiecare membru al familiei își verifică temeinic bilele.

Florin Barbu a precizat și care au fost numerele care i-au rotunjit veniturile. Astfel, am aflat că zilele de naștere ale rudelor apropiate i-au purtat noroc. 24 și 25 au fost doar două din cele șase norocoase.

 

Florin Barbu a câștigat 15.000 de lei la pariuri sportive

„Eu și familia mea jucam ocazional. Ne strângeam toți, ne uitam pe bilete. Cred că orice familie din România joacă de sărbători”, a spus Florin Barbu.

Ministrul Agriculturii a menționat și în ultimele două declarații de avere că a obținut venituri suplimentare din jocurile de noroc. Declarația vine după ce Guvernul a anunțat că va adopta în ședința de joi o Ordonanță de Urgență care va modifica semnificativ industria jocurilor de noroc.

Marcel Ciolacu a subliniat că joi va veni cu reforma jocurilor de noroc. O reformă prin care nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea desfășura activitatea pe teritoriul României.

Totodată, liderul din Kiseleff 10 a dat toate asigurările că inițiativa legislativă aflată în dezbatere în Camera inferioară a Parlamentului, prin care se vor scoate păcănelele în afara localităților, va fi adoptată în regim de urgență.