Miniștri fără CV și declarații de avere și interese. Şapte miniştri din guvernul Cîţu nu şi-au publicat nici declaraţia de avere, nici declaraţia de interese. Dintre cei 21, câţi sunt în guvernul Cîţu, doar 5 au publicat toate documentele pe gov.ro.

Ceilalţi au publicat fie doar cv-ul, fie doar declaraţiile de avere şi de interese. În acest context, este greu să ingnori următoarea întrebare: oare ce informaţii ascund?

Cîţu a rămas dator cu un CV. Are declarațiile de avere și interese

miniștri fără CV declarații avere
Barna discută cu Florin Cîţu

Florin Vasile Cîţu şi-a depus doar declaraţia de avere şi declaraţia de interese. Viceprim-ministrul Ilie Dan Barna a fost mai misterios şi nu a postat nici cv, nici declaraţiile referitoare la avere şi interese.

Viceprim-ministrul Hunor Kelemen l-a copiat pe Cîţu şi a postat doar declaraţia de avere şi declaraţia de interese. Ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, s-a inspirat de la Barna şi nu a publicat nicio informaţie pe gov.ro.

Un alt mare misterios din guvernul Cîţu este ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode; nimic şi din partea lui. Prima dovadă de profesionalism, o calitate pentru care este arhicunoscut, a venit de la Bogdan Lucian Aurescu.

Aurescu, printre puținii care au și CV, și declarații de avere și interese

Ministrul Afacerilor Externe a postat şi cv-ul, şi declaraţia de avere, dar şi pe cea de interese. Ministrul Justiţiei, Stelian Cristian Ion, s-a mulţumit să posteze doar declaraţiile de avere şi interese.

La fel a făcut şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ionel Ciucă. Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Claudiu Iulius Gavril Năsui, l-a copiat pe Aurescu.

La fel cum a procedat ministrul MAE, şi cel al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a postat cv-ul, declaraţia de avere şi pe cea de interese.

Miniștri fără CV și declarații de avere și interese – continuare în pagina următoare

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE