Milionarul Florian Walter a murit. Breaking news

Milionarul Florian Walter a murit. Breaking news

Milionarul Florian Walter a murit duminică seară, în jurul orei 22:00, la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor era internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca.

Florian Walter a fost operat, vineri noapte, de doctorul Șerban Brădișteanu, dar a intrat în comă în timpul intervenției. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și U Cluj a fost ținut în viață de aparate până duminică seară, potrivit gsp.ro.

În 2015, Walter a suferit un preinfarct după fuga de justiție în Dubai.

În 2010, el fusese operat tot pentru probleme cardiace.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat 3 ani, în 2012 mutându-se la Petrolul.

Pe data de 5 martie 2016, fostul acționar a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie a fost arestat în România și eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar. Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014.

Pe data de 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grupa infracțional alături de Dan Capră și Marius Nicolae.