Evenimentul Zilei > International > FLORENCE face primele VICTIME. Printre morți se află și un BEBELUȘ
FLORENCE face primele VICTIME. Printre morți se află și un BEBELUȘ

FLORENCE face primele VICTIME. Printre morți se află și un BEBELUȘ

Cel puţin cinci persoane, între care o mamă şi bebeluşul ei, au murit în Carolina de nord din cauza furtunii Florence, au anunţat oficial american.

Furtuna Florence, care a atins vineri ţărmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a fost retrogradată vineri după amiaza de la uragan de categoria 1 la furtună tropicală şi se îndrepta încet către Carolina de sud.

O mamă şi bebeluşul şi-au pierdut viaţa vineri după amiaza în localitatea Wilmington după ce peste casa lor a căzut un copac, a indicat poliţia locală. Tatăl a fost şi el rănit, fiind transportat la spital.

În oraşul Hampstead, o ambulanţă a încercat să ajungă vineri dimineaţa la o femeie care suferise un stop cardiac, dar a ajuns prea târziu din cauză că drumul era blocat de copacii căzuţi, transmite Agerpres.

O a patra persoană ucisă până acum de Florence este un bărbat din districtul Lenoir care lucra un generator. În acelaşi district, un alt bărbat a murit vineri dimineaţa după ce a ieşit din casă pentru a vedea ce fac câinii, iar familia sa crede că tot vântul adus de furtună s-a aflat la originea decesului, au menţionat responsabili ai serviciilor de salvare.