„Mi s-a furat maşina (Toyota Rav4 Hybrid 2017) în Bansko (Bulgaria), din faţa Aparthotel-ului Predela 2 în care am fost cazat! Cea mai tare vacanţă în Bansko de până acum!”, a povestit bărbatul. De asemenea, tot în week-end-ul trecut, un craiovean a avut parte de aceeaşi experienţă, tot în Bulgaria. 

Acestuia i s-a furat autoturismul marca BMW X5. Constănţeanul afirmă faptul că hoţii care au furat autoturismul au beneficiat de ajutorul unor persoane care erau angajate ale hotelului în care au fost cazaţi. „E manevră mare. Maşina a fost supravegheată de băieţi 100% . 

Tipul s-a urcat în ea ca în maşina lui. Mai era o cameră lângă care a prins doar maşina plecând. Faţa tipului nu s-a văzut fiind zăpadă pe parbriz. Fix în ziua în care plecam. Dacă te pui puţin să cauţi pe internet, mai toţi românii care şi-au pierdut maşinile în Bulgaria nu le-au mai găsit fix în ziua plecării. E totul pe faţă, inclusiv reacţia poliţiştilor”, a mai precizat Sergiu. 

Un alt român îi sfătuieşte pe cei doi şoferi să nu aibă prea mari aşteptări că-şi vor recupera maşinile şi povesteşte o întâmplare cum rar ţi-e dat să vezi, după ce un TIR de 20 de tone a fost furat sub ochii poliţiştilor bulgari: „Fiţi sigur că nu o mai găsiţi! Nouă ne-au furat un TIR de 20 de tone din poarta fabricii de sticlă de la Plovdiv. Era nou şi cu GPS pe el. L-a parcat şoferul acolo pentru 20 de minute şi a plecat să-şi cumpere de mâncare. Culmea este că atunci când l-a parcat, poliţia era acolo şi chiar poliţistul l-a îndrumat către supermarket. Când s-a întors, dispăruseră şi poliţistul şi camionul…”.