Evenimentul Zilei > Actualitate > Galați. Firmă de doi bani: Vor să-l debranșeze pentru 3 bani datorie! „Vai de steaua voastră”
Galați. Firmă de doi bani: Vor să-l debranșeze pentru 3 bani datorie! „Vai de steaua voastră”

Galați. Firmă de doi bani: Vor să-l debranșeze pentru 3 bani datorie! „Vai de steaua voastră”

Pentru că a acumulat o datorie de 3 bani, un bărbat din Galați riscă să rămână fără apă

Un cetățean din Galați a primit o somație de plată, din cauza unei datorii de 3 bani, și riscă debranșarea de la rețeaua de apă. „Prin prezenta vă aducem la cunoștință că în evidențele contabile ale societății noastre, la data de 18.12.2019, figurați cu un sold restant în valoare de 0,03 lei (prestații și majorări).

Ca urmare a situației descrise, în cazul în care înțelegeți să nu efectuați plata sumei restante în termen de 5 zile lucrătoare…. vom trece la măsura debranșării de la rețeaua publică și de a vă acționa în justiție. Rebranșarea la serviciile de apă se va realiza în termen de trei zile după achitarea unei taxe”, se precizează în notificare.

Bărbatul s-a revoltat și a postat un mesaj pe contul de Facebook, anunță stiri.tvr.ro.  „Am rămas puțin surprins că se poate așa ceva… Să trimiți notificare pt 0,03 lei…. Când prin Filești conducta e spartă de ani de zile, iar apa băltește și se pierde în van…. Vai de steaua voastră, Apă Canal!!”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News