Evenimentul Zilei > Politica > FIrea, război pe viață și pe moarte cu liberalii. Plouă cu plângeri penale pentru miniștri
FIrea, război pe viață și pe moarte cu liberalii. Plouă cu plângeri penale pentru miniștri

FIrea, război pe viață și pe moarte cu liberalii. Plouă cu plângeri penale pentru miniștri

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat duminică seară, la Antena 3, că va face plângeri penale pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, şi pe cel al ministrului Economiei, Virgil Popescu, în contextual scandalului provocat de poluarea din Bucureşti, de la începutul săptămânii trecută.

„Săptămâna viitoare, depunem plângere penală pe numele ministrului Economiei şi pe cel al Mediului. Aş vrea ca organele de anchetă să vadă dacă a fost un incident întâmplător (…).

Poluarea a venit de la CET Grozăveşti. La CET Grozăveşti s-a ars păcură. Păcura generează poluare cu dioxid de sulf şi de azot, iar acesta este un atentat la viaţa cetăţenilor”, a afirmat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

În urmă cu o săptămână, în noaptea de duminică, în București, s-a înregistrat o poluare record.

Toate stațiile pe care le deține Ministerul Mediului au înregistrat atunci depășiri ale nivelului maxim admis de poluare”, a spus Firea, la Antena 3.