Evenimentul Zilei > Actualitate > Firea îi dă un ultimatum lui Rareș Bogdan! Ce condiții i-a pus
Firea îi dă un ultimatum lui Rareș Bogdan! Ce condiții i-a pus

Firea îi dă un ultimatum lui Rareș Bogdan! Ce condiții i-a pus

Primarul General al capitalei, Gabriela Firea a intrat în război cu penelistul Rareș Bogdan, iar săptămâna trecută a anunțat că-l va denunța pe fostul om de televiziune la DNA. Astăzi, Firea i-a dat un ultimatul reprezentantului PNL, semn că ar fi loc de împăcare.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat luni că aşteaptă scuze publice de la europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Primarul Capitalei susține că dacă în această săptămână nu observă ”o îmbunătăţire” a discursului lui public, va continua în demersul ei de a face plângeri penale.

„Am văzut că se fac declaraţii care nu au nicio legătură cu realitatea şi cred că trebuie să ne asumăm cu toţii punctele de vedere (…) şi, de asemenea, să avem proprietatea cuvintelor. În momentul în care domnul europarlamentar înşiră o serie de lideri PSD şi spune despre aceştia că au periclitat parteneriatul cu Statele Unite şi parteneriatul cu Uniunea Europeană cred că trebuie să vină să explice. Aştept scuze publice din partea domnului europarlamentar, reformularea acestei afirmaţii, în cazul în care în această săptămână nu observ o îmbunătăţire a discursului său public, care nu are nicio legătură cu faptele reale ale mele şi ale colegilor mei, îmi rezerv dreptul, aşa cum am spus, să vină în faţa unei instanţe să explice în ce fel am periclitat noi parteneriatele cu UE şi cu NATO. Mi se par nişte declaraţii absurde, dezechilibrate şi eu ştiu că în politică se permite orice, dar nu chiar orice”, a spus Firea, înainte de începerea unei şedinţe a conducerii PSD.

Rares Bogdan

Opoziția trebuie să atace Guvernul pentru legea pensiilor

Ea a mai declarat că  Opoziţia trebuie să ia măsuri „mult mai drastice” împotriva Guvernului Orban dacă nu respectă legile votate în Parlament şi propuse de PSD, cum ar fi Legea pensiilor, scriu cei de la Agerpres.

„PNL e venit la guvernare pe uşa din dos, nu în urma unor alegeri libere, ci în urma căderii Guvernului, pentru că PNL a unit şase partide pentru a trimite PSD în Opoziţie. Legea este propusă de PSD (Legea pensiilor – n.r.), existau şi surse de finanţare, dar, dacă atât premierul, cât şi ministrul de Finanţe alocă aceste resurse către alte domenii care nu sunt prioritare pentru populaţie, cred că trebuie măsuri mult mai drastice”, a susţinut primarul general al Capitalei, citată de Agerpres.