Evenimentul Zilei > Actualitate > Finantele, in tricourile
Finantele, in tricourile

Finantele, in tricourile

La ce-ti foloseste sa ocupi, ca om de afaceri, un post printre actionarii echipei de fotbal Dinamo? Se spune ca pozitia ofera paravanul perfect pentru a te pune la adapost de controalele venite dinspre institutiile statului.

O intamplare petrecuta acum doua zile da apa la moara acestei ipoteze. Pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dinamo a avut loc un meci de fotbal intre doua departamente ale Ministerului de Finante: Directia Generala – Mari Contribuabili si Garda Financiara. Jucatorii primei formatii au evoluat in tricourile campioanei din Liga I la fotbal, adica formatia ale carei conturi trebuie sa le verifice! „Le multumim celor de la Dinamo ca ne-au dat echipamentul.

Am fost onorati sa jucam in tricourile celor pe care ii incurajam la fiecare meci!”, au declarat dupa meci oficialii statului. Ori de cate ori a fost acuzata ca beneficiaza de protectie si ca este „echipa ministerului”, Dinamo s-a aparat spunand ca s-a rupt de „Interne” si este un club privat.

Meciul s-a incheiat cu victoria celor de la departamentul „Mari Contribuabili”, scor 5-3. Mandri nevoie mare, inspectorii din minister s-au fotografiat la final in tricourile dinamovistilor, iar imaginile au aparut pe site-ul de internet al gruparii „ros-albe”.