Evenimentul Zilei > Monden > Finala Chefi la cuțite s-a lăsat cu un scandal imens. Acuzații fără precedent
Finala Chefi la cuțite s-a lăsat cu un scandal imens. Acuzații fără precedent

Finala Chefi la cuțite s-a lăsat cu un scandal imens. Acuzații fără precedent

Un scandal uriaș a început după nominalizarea celor trei finaliști de la Chefi la cuțite, Aceștia s-au supărat la culme întrucât Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a rămas pe dinafară. Mai mult, acesta a precizat că fetele nu ar fi trebuit să între în finală.

Marți seară au fost dezvăluiți cei trei finaliști în faimosul show de cooking de la Antena 1, iar alegerea Narcisei Birjaru a iscat un adevărat scandal la Chefi la cuțite. Dacă numele Elenei Matei, concurență lui Sorin Bontea, nu a stârnit chiar atâtea comentarii, asupra concurenței lui Cătălin Scărlătescu s-a abătut o ploaie de comentarii. Iar asta deoarece fanii au considerat că în finală ar fi trebuit să între Ștefan Borleanu, din echipa albastră, Alex din echipa mov sau chiar Riki, de la echipa verde.

Imediat după anunțarea finaliștilor, conturile din social media ale celor trei chefi, dar și contul oficial al emisiunii au fost luate cu asalt de fanii nemulțumiți de deznodământul serii.

Asa ceva nu s-a mai întâmplat din sezonul 5, iar de data aceasta fanii erau convinși că finala va fi una „albastră”. Iar asta deoarece chef Florin Dumitrescu avea cei mai mulți bucătari cu experiență, care au confirmat pe parcursul competiției. În cele din urmă, în finală au intrat Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru.

Cele două finaliste sunt contestate

Ștefan Borleanu susține că nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală, ci oameni care au demonstrat că au muncit.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut farfurii mișto”, a comentat Ștefan Borleanu după ce au fost desemnați finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 9.

Replica fetelor

Narcisa Birjaru și Elena Matei s-au arătat afectate de replica concurentului din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Mai mult, Elena nu și-a putut stăpâni lacrimile, de nervi.

„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere’, a spus Narcisei Birjaru.

„Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum când îi auzi că mai spun și că nu merit mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști”, a declarat Elena Matei, la rândul său.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: