Dă click aici pentru PROGRAME TV.

Filmul zilei este la ora 22.00, la Prima TV. „Ultimul samurai/The Last Samurai” este o călătorie epică într-o lume apusă. Căpitanul Algren (Tom Cruise) a participat activ la decimarea indienilor. Hăituit de imaginile femeilor şi copiilor uciși, se angajează la firma Winchester. Dar nici asta nu-i aduce liniștea şi-şi găseşte refugiul în alcool. Într-o zi, apare şansa de a pleca în Japonia pentru a instrui soldaţii „sălbatici”. În timpul unei lupte, dă piept cu Katsumoto (Ken Watanabe) și, chiar dacă ripostează cu disperare, Algren este prins şi luat prizonier de japonezi. Într-un sat liniştit de munte, căpitanul american va cunoaşte viaţa simplă și ordonată a samurailor. Cucerit de stilul lor de viață, Algren realizează că numai alături de Katsumoto viaţa poate căpăta sens şi profunzime și participă la bătălia împotriva americanilor.

ALTE FILME: ACȚIUNE – Avionul deturnat (Pro CInema, 22.00), Conspirația din Birmania (Pro TV, 22.15)COMEDIE – Visul unei nopți de vară (TVR 2, 20.10), Mamaia (Pro TV, 20.30), Asterix și Obelix: În slujba Majestății Sale (Antena 1, 22.30).

Începând cu ora 9.00, fanii „A fost odată ca niciodată” pot urmări un maraton cu serialul lor peferat. CBS Reality a programat la orele 12.00 și 20.00 episoade duble din „Agenții vamali”. De la 16.45, la „Teo Show”, la Kanal D, descoperiți un Paște tradițional românesc. Băieții de la „Epic Show”, emisiune difuzată de Prima TV la ora 20.30, au pregătit o ediție îmbelșugată și îndestulătoare ca o masă tradițională de Paște. Călătorim de mână cu maestrul Caragiale începând cu ora 21.10, când TVR 1 vă propune  o ediție specială „Gala umorului”. Ce altă ar fi mai potrivită pentru a-l cunoaște mai bine „Părintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu”? O puteți face cu ajutorul documentarului programat de TVR 2, la ora 22.10. Bucurați-vă de două ore de muzică și istorie în documentarul „Let It Be” Beatles – Noaptea care a schimbat America, programat de TVR 1 la ora 22.35.