Dă click aici pentru PROGRAME TV.

Filmul zilei este la Antena 1, ora 20.30. Ochi de vultur/Eagle Eye este un film despre consecințele măsurilor extreme de securitate și despre paranoia americanilor
Jerry Shaw (Shia LaBeouf) şi Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi străini aduși laolaltă de un apel telefonic al unei femei necunoscute care îi ameninţă că le ia vieţile și că le ucide familiile, forţându-i să intre în situaţii limită, urmărindu-le fiecare mişcare prin intermediul unor dispozitive care astăzi fac parte din cotidian şi se găsesc până şi în supermaket-uri. Vine însă momentul în care situaţia escaladează, iar cei doi devin cei mai căutaţi oameni din ţară și trebuie să descopere ce se întâmplă cu adevărat, ce este în spatele acestui joc.
Shia LeBouf a declarat că un agent FBI i-ar fi spus că una din cinci convorbiri telefonice făcute de fiecare american este înregistrată și, ca să-i dovedească, i-a dat înregistrarea unui apel făcut de actor în urmă cu doi ani înainte de filmările la această peliculă.  

ALTE FILME: ACŢIUNE – Ţintă sigură (HBO, 20.00) COMEDIE – Hoţ de diamante (Prima TV, 20.30), Banii (Pro Cinema, 22.00) Venus (TVR 1, 23.30).

La ora 22.00, la Universal Channel debutează sezonul doi al îndrăgitului serial Arcaşul. Investigation Discovery vă prezintă Femei criminale + un program cutremurător ce începe la 22.50.