Această colaborare muzicală inedită, care este în beneficiul Asociației Valentina,  debutează miercuri, 31 mai 2017, la ambasada Franței (Strada Biserica Amzei nr. 13-15), de la ora 16.00.

Muzica este compusă de François Saint-Paul și Keo, acesta din urmă fiind și autorul versurilor. Această colaborare specială vine din dorința de a transmite o emoție unică, precum și un mesaj puternic despre trecerea inexorabilă a timpului, dar și despre speranțe și vise, se arată într-un comunicat de presă.

Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei și videoclipului vor fi donate Asociației Valentina, dedicată susținerii copiilor și familiilor provenind din medii defavorizate, acesta fiind și motivul pentru care lansarea a fost programată cu o zi înainte de 1 Iunie.

„În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toți cei care vor să se bucure de această sărbătoare”, a declarat ambasadorul Saint-Paul.

„A fost o plăcere sa colaborez cu domnul François Saint-Paul, și mă bucur mult că prin aceasta colaborare putem face un gest frumos pentru copii”, a declarat Keo.

Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat în premieră în timpul evenimentului, a fost filmat la reședința ambasadei Franței, regia fiind semnată de Mihai Laz.