Filaj ca în filme! Dezvăluire şocantă: Ingrid Mocanu a fost urmărită PAS cu PAS şi la DUS şi la ÎNTORS de ACEEAŞI maşină

Filaj ca în filme! Dezvăluire şocantă: Ingrid Mocanu a fost urmărită PAS cu PAS şi la DUS şi la ÎNTORS de ACEEAŞI maşină

Ingrid Mocanu a făcut publice două ipostaze, la cinci zile distanţă, unde arată cum aceeaşi maşină a urmat-o pe traseul ei şi la dus dar şi la întors. O simplă coincidenţă? Ar fi prea mult , în opinia sa, deoarece dă date exacte despre ore, traseul parcurs la o distanţă de câteva zile şi filată ca în filme de maşina pe care o aveţi ataşată în cele două fotografii din articol.

Ingrid Mocanu: "Ce vedeți în aceste fotografii? Aceeași mașină? Da. Este aceeași mașină care mergea pe lângă mine atât la drumul de ducere, cât și la cel de întoarcere (am și filmările, stați liniștiți) pe autostradă (la o diferență de cinci zile). O simplă coincidență, sunt sigură! Ce probabilitate există să pleci la aceeași oră din același loc și pe același drum cu aceeași mașină și la ducere și la întoarcere? Fix aceeași de a fi repartizat ”aleatoriu” la aceeași judecătoare cu Mariana Rarinca, la doamna Trancă și la domnul Ionuț Matei de 3 ori la rând.

Poate organele statului verifică măcar această stranie coincidență și pe banii cui se face? Că pe cele de la repartizările aleatorii am văzut cum le verificați, #băbăieți!

Și am și o întrebare pentru domnul Pahonțu: aveți domnule voie, potrivit legii, să faceți filaje, interceptări și altele asemenea? Și dacă nu, ai cumva vreo structură pe acolo, pe la matale, care face așa ceva?

Ne puteți urmări și pe Google News

Și mai lăsați-l pe Edy, săracul, că l-ați nenorocit cu abuzurile SRI, băgați un cap și pe la SPP să vedeți ce și cum fac băieții pe acolo, dragi parlamentari!

PS - și eu nu m-am cazat la Vega niciodată", a comentat Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.

Fotografia postată de Ingrid Mocanu.