Ingrid Mocanu: "Ce vedeți în aceste fotografii? Aceeași mașină? Da. Este aceeași mașină care mergea pe lângă mine atât la drumul de ducere, cât și la cel de întoarcere (am și filmările, stați liniștiți) pe autostradă (la o diferență de cinci zile). O simplă coincidență, sunt sigură! Ce probabilitate există să pleci la aceeași oră din același loc și pe același drum cu aceeași mașină și la ducere și la întoarcere? Fix aceeași de a fi repartizat ”aleatoriu” la aceeași judecătoare cu Mariana Rarinca, la doamna Trancă și la domnul Ionuț Matei de 3 ori la rând.

Poate organele statului verifică măcar această stranie coincidență și pe banii cui se face? Că pe cele de la repartizările aleatorii am văzut cum le verificați, #băbăieți!

Și am și o întrebare pentru domnul Pahonțu: aveți domnule voie, potrivit legii, să faceți filaje, interceptări și altele asemenea? Și dacă nu, ai cumva vreo structură pe acolo, pe la matale, care face așa ceva?

Și mai lăsați-l pe Edy, săracul, că l-ați nenorocit cu abuzurile SRI, băgați un cap și pe la SPP să vedeți ce și cum fac băieții pe acolo, dragi parlamentari!

PS – și eu nu m-am cazat la Vega niciodată", a comentat Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.

Fotografia postată de Ingrid Mocanu.

Te-ar putea interesa și: