Evenimentul Zilei > Monden > Ființe cu două picioare care nu sunt umanoide terorizează Anglia. Poliția în alertă
Ființe cu două picioare care nu sunt umanoide terorizează Anglia. Poliția în alertă

Ființe cu două picioare care nu sunt umanoide terorizează Anglia. Poliția în alertă

Alertă în sud-estul Angliei. O localitate a fost invadată de ființe cu două picioare care nu sunt umanoide. Localnicii sunt sfătuiți de autorități să se țină deoparte de aceste animale.

Poliția a intrat pe fir și avertizează populația să se ferească de înaripatele rhea „foarte rapide și agresive”. Acestea sunt un fel de struți, scrie retetesivedete.ro.

Au o înălțime de 1,5 m și pot atinge o viteză de 65 de km/h

Aceste păsări trăiesc în sălbăticie în comitatul Hertfordshire, dar acum au ajuns acum până în localitate. Cu zecile. Poliția le-a cerut oamenilor să nu se apropie de cele 20 de păsări asemănătoare struțului din Maple Cross și Croxley Green. Animalele, care au o înălțime de 1,5 m și pot atinge o viteză de 65 km/h, au provocat haos în zonele de locuit în ultimele două săptămâni.

Ofițerii de poliție au căutat proprietarul păsărilor, crezând, inițial, că au scăpat dintr-o fermă. Ulterior, ancheta a stabilit că păsările sunt sălbatice.

„Am sfătuit oamenii să nu se apropie de aceste animale, deoarece acestea sunt foarte rapide și pot deveni agresive dacă sunt încolțite. Din păcate, am primit rapoarte despre atacarea câinilor și a căprioarelor, așa că rugăm ca proprietarii de câini să fie vigilenți atunci când pleacă de acasă”, au transmis reprezentanții autorităților.

La începutul acestei săptămâni se vorbea despre o pasăre care a intrat în centrul orașului Rickmansworth și a bătut cu ciocul la ușile din față ale caselor. Apoi au fost observate și alte păsări. Acestea aleargă prin sate. Există martori care relatează că păsările s-au luat la întrecere cu mașinile, pe drumurile comunale, dar și că au acționat soneriile imobilelor înainte de a fugi.

„Nu încercați să prindeți pasărea”

Temerile autorităților sunt mari și caută soluții să prindă păsările rhea. Localitățile unde acestea au ieșit la alergat sunt în apropierea autostrada M25.

„Pasărea aleargă prin sate. Aleargă și pe drumuri, provocând mari probleme șoferilor. Nu există multe opțiuni pentru noi să încercăm să o prindem, deoarece acestea fuge destul de repede. S-ar putea folosi o săgeată tranchilizantă, dar cu siguranță nu mi-ar plăcea să încerc să prind una, deoarece au gheare mari. Cineva va trebui să facă ceva la un moment dat, deoarece suntem la doar câțiva kilometri de M25 și dacă ar ajunge pe autostradă ar fi haos”, transmit autoritățile.

„Nu încercați să prindeți pasărea. Ea poate alerga mult mai repede decât tine. Ar putea să te atace și să provoace daune”, se scrie pe paginile de Facebook a locuitorilor din zonă.