Evenimentul Zilei > Actualitate > „Fiica secretă” a lui Putin vorbește despre un complot al bogătașilor împotriva omenirii
„Fiica secretă” a lui Putin vorbește despre un complot al bogătașilor împotriva omenirii

„Fiica secretă” a lui Putin vorbește despre un complot al bogătașilor împotriva omenirii

Luiza Rozova, considerată a fi fiica secretă alui Putin, a răspuns la întrebările ziaristului care i-a dezvăluit existența.

O studentă despre care se pretinde că ar fi fiica secretă a lui Vladimir Putin a dezvăluit un fapt incredibil: crede în teoria potrivit căreia coronavirusul este un complot pentru depopularea lumii, susține un ziar britanic.

Luiza Rozova, “moștenitoarea” lui Putin în vârstă de 17 ani, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, a explicat teoria conspirației în timp ce răspundea la întrebări de pe Clubhouse, o aplicație de audio-chat. Când a fost întrebată direct dacă este fiica lui Putin de către jurnalistul rus Andrey Zaharov, primul care a dezvăluit acest lucru pe Proekt.Media, a rămas tăcută. Doar o voce feminină, de lângă ea, a spus: „Am fost de acord să nu răspundem la cea mai importantă întrebare”.

Cu toate acestea, Luiza Rozova a profitat de ocazie pentru a face aluzie la o teorie a conspirației asupra coronavirusului, care susține că este un complot al elitelor de a reduce populația lumii. Ea a spus: „Există acest lucru – nu știu dacă îl voi spune corect – se numește Miliardul de Aur. Este o societate de oameni foarte bogați care au aranjat toată această pandemie falsă, ““cu coronavirusul. Aceasta înseamnă că de fapt ucid oameni. Dacă ei pot face acest lucru, un guvern de ce nu o poate face, pentru o cauză legitimă? Nu pot să spun că sunt pentru asta, dar asta există, în asta trăim”.

Zaharov – care lucrează acum pentru BBC Russian Service – a întrebat-o pe Luiza: „Ți-am provocat o traumă prin ancheta mea?” Ea a răspuns: „O, nu, deloc. Viața mea era atât de plictisitoare, încât sunt foarte recunoscătoare pentru șansa de a fi în centrul atenției. Astfel, oamenii au auzit despre contul meu de Instagram.  Mă simt foarte bine, nu vă faceți griji pentru mine. Viața mea continuă, totul este bine. ”

Luiza – care împlinește 18 ani luna viitoare – a dezvăluit, de asemenea, pentru prima dată că este studentă la Universitatea din Sankt Petersburg. Ea a explicat că studiază managementul artei și culturii în orașul natal, St Petersburg.

Fiica secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii britanici. Poveste incredibilă

Zaharov a pus-o la îndoială ideile ei privind o „Rusă orientată spre Occident”, sugerând că „tatăl” ei mișcă în direcția opusă, inclusiv prin amenințărea rețelelor sociale cu blocada totală.

Întrebată dacă vrea să studieze în străinătate, așa cum au făcut unii dintre prietenii ei, ea a răspuns: „Bineînțeles că nu! Nu vreau să plec. Sunt foarte atrasă de ideea că există posibilitatea de a merge într-un loc atât de minunat, cum ar fi New York, sau în locuri fierbinți ale industriei modei, cum ar fi Milano și Paris. Dar voi rămâne în țara mea, în orașul meu natal. S-ar putea să merg la Moscova, căci mie îmi place foarte mult Moscova.”

Ea a refuzat să fie spună dacă este atrasă de inițiativele politice a lui Vladimir Putin.

Instagram-ul ei a sărit la 96.400 de adepți de când s-a spus că este „fiica secretă” a lui Vladimir Putin. În noiembrie, o investigație jurnalistică din Proekt a sugerat că mama ei, Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, a fost iubita lui Putin la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Raportul susținea că acum are o avere de 80 de milioane de euro și este acționară la Rossiya Bank cu un portofoliu vast de proprietăți. De asemenea, s-a spus că ar fi proprietara iahtului Aldoga de 118 ft prin intermediul companiei sale Pulse. Svetlana Krivonogikh nu a comentat aceste afirmații, chiar dacă fiica ei a intrat în centrul atenției pe internet.