Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica criminalului de la Onești, declarație șocantă. Ar accepta echipament de înregistrare
Fiica criminalului de la Onești, declarație șocantă. Ar accepta echipament de înregistrare

Fiica criminalului de la Onești, declarație șocantă. Ar accepta echipament de înregistrare

Fiica criminalului de la Onești, declaraţie şocantă. Femeia este dispusă să poarte aparatură de înregistrare. Poate aşa o vor lăsa să-l vadă pe tatăl său.

Fiica criminalului de la Onești, declarație șocantă. Fiica lui Gheorghe Moroșan este disperată că nu este lăsată să-şi vadă părinții în arest.

Plângând a spus că ar acceptă să poarte echipament de înregistrare numai că să poată să își vadă tatăl. Interviul cu ea a fost difuzat în această seară la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Fiica criminalului de la Onești, declarație șocantă. Ar accepta echipament de înregistrare

Tânăra femeie se întreabă de ce autoritățile nu au intervenit cu mult înainte de sângerosul episod. Muncitorii nu și-ar mai fi pierdut viața.

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat. Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot întra eu în contact cu el?” se întreabă în mod constant tânăra.

Aş purta  echipament de înregistrare numai să își poată vedea tatăl

„Da. Doar că să îmi văd tatăl. Da. Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă? Și-a strigat disperarea într-un mod continuu și nimeni nu l-a băgat în seamă”, a povestit plângând.

„Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul. Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație. Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. Nu avem mașină să ne deplasam în teren mi-au spus de la Bacau”, a mai povestit fiica criminalului.

„Am încercat să vorbesc cu el. Mi-a spus în telefon: Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie! Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem niște bani. Bani falși! Chiar nu există în Poliția Română?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan la Sinteza Zilei.