Anca este fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu a fost respinsă de tatăl său vitreg și a ales să muncească în Spania pentru a supraviețui, potrivit Wowbiz.ro

Anca a fost abandonată de părinți într-un orfelinat, fiind adoptată de actorul Constantin Coderescu când avea doar cinci ani.

Deși părea că viața Ancăi se va îmbunătăți, totul s-a schimbat în momentul în care actorul s-a căsătorit. Soția lui Condrescu nu prea a suportat-o pe fata lui adoptivă. Aceasta a fost obligată, când împlinise 18 ani, să se căsătorească cu un bărbat cu care a avut o căsnicie nefericită.

Acum, Anca Codrescu a luat o decizie radicală, după ce a realizat că salriul pe care îl avea în România, de 764 de lei nu o ajută să supraviețuiască. Tânăra nu s-a sfiit să recunoscă prietenilor că a plecat în Spania, la cules de căpșuni.

“Sunt de o luna în Spania la cules căpşuni (nu îmi este ruşine să o spun). Nu am "părinţi" care să mă ajute după ce am fost "nevoită" să las fostului soţ (care m-a dat în judecată din nou de dragul de a îşi bate joc de mine şi de băiatul minor care îl ia după el prin tribunal) tot ce am agonisit 20 ani de căsnicie pentru a stă cei doi copii în casă în care eu repet doar eu i-am crescut frumos….aşa că trebuie să o iau de la 0 că să îmi fac şi eu un viitor dacă "cel impus de părinţi"….." nu a fost să fie", a declarat Anca.