Editura Evenimentul si Capital

Cuvântul cititorului: „Curtea Constituțională, Avocatul Poporului... dorm la abuzuri?”

Cuvântul cititorului
Autor: | | 3 Comentarii | 1176 Vizualizari

Fiind oltean nu pot fi acuzat de disctriminare, din contră. Fiind contribuabil al „Bugetului UE”, cer acesteia a răspunde prin intermediul mediilor de informare la:

De ce trebuie DNA-ul, DIICOT-ul etc. a se căciuli, umili, în a aresta corupții, chiulangiii cronici din Parlamentul României? De ce, când art.16 , punctele 1 și a, din Constituția țării, sunt clare!

Cer UE, Consiliului UE, Colegiului Comisarilor Europeni, dublarea numărului personalului de la DNA, DIICOT, ANI, dublarea salariilor sau 10% din sumele recuperate de la toți jefuitorii acestei țări. Sursă de finanțare? Reducerea cu 50% a fondului de salarii a Parlamentului României, a indemnizațiilor și tuturor facilităților financiare ale acestor chiulangii cronici, corupți ai țării. De ce nu au ținut cont de voința unui popor de peste 21 de milioane de locuitori care cerea un număr de 300 de parlamentari prin Referendum legitim?

Prin intermediul presei, a mediilor de informare, întreb: dacă Curtea Constituțională, Avocatul Poporului...dorm la aceste abuzuri ordinare, josnice, murdare! Întreb aceste instituții, prin dl Zegrean, Victor Ciorbea, mai este valabilă Legea 35/1977, modificată și completată etc, etc, care are ca obiect „sesizarea încălcării drepturilor și libertăților cetățenești? Dacă „DA” propun și cer ca toți primarii care s-au transferat la alt partid săși piardă mandatul și acest mandat să-l preia cel de pe poziția a doua. Să nu uite dl Zegrean și trupa sa, plus Victor Ciorbea (halal PNȚCDist, rușine), că au salariu de zece ori mai mare decât un medic care are cu 2 ani de facultate mai mult decât voi.

DNA și dl Georgescu-ANI, toată prețuirea, laudă și aprecierea lor și colectivelor pe care le conduc. Dacă vor continua acțiunea precum comisarul Catani din „Caracatița”, atunci copiii și nepoții noștri vor fi demni că-s români ,nu ca acum când suntem „coada Europei” la toate capitolele.

Rog frații români basarabeni, maghiari să nu uite că, în 1990, Ceușescu achitase toate datoriile, avea în cont peste 2 miliarde de dolari și alte „n” miliarde de încasat. Iar Polonia avea peste 60 de miliarde de dolari datorii. Azi, Polonia are de zece ori salarii și pensii mai mari decât românii. Toate sumele pierdute la CEDO și alte instanțe internaționale să fie plătite de acele instanțe fie corupte, fie incompetente, nu de poporul român. Rog presa română să facă investigații printre foștii deținuți, să vedeți ce pedepse mari au pentru sume infime, față de acești samsari ai neamului românesc.

Popescu Florin, Drăgănești- Olt

De urgență, o ordonanță, domnule Prim- ministru

Pentru o puternică dezvoltare a economiei noastre naționale, pentru prosperitatea și buna stare a poporului românesc, pentru edificarea societății noastre multilateral dezvoltate, sub înțeleapta conducere a PSD, vă propun să elaborați o odonanță de (ins)urgență care să reglementeze următoarele:

1. Sistarea oricărui fel de electoradă parlamentară, ca nelegitimă (forma ancestrală de guvernământ fiind ragatul dacic, voievodatul, iar în zilele noastre baronatul, duicatul, dandanatul etc.

2. La viitoarele alegeri parlamentare, numărul (j)aleșilor să fie de câteva mii încât:

a. Să depășim vechea Marea Adunare Națională;

Lovitura CRUNTA pentru Elena Udrea. Decizie FARA PRECEDENT in justitie! Iubita lui Alexandrov, DEVASTATA de veste

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Cuvantul cititorului

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI